پنج سرباز اسرائیلی بر اثر منفجر شدن تله‌های انفجاری در نوار غزه کشته شدند

رسانه‌ها همچنین گفتند که شبه‌نظامیان به سمت نیروهای کمکی که برای تخلیه کشته‌ها و مجروحان اعزام شده بودند، آتش گشودند

ارتش اسرائیل اعلام کرد که پنج سرباز این کشور شامگاه دوشنبه در شمال نوار غزه کشته و دو سرباز دیگر به شدت مجروح شدند.

در همین حال، مقام‌های بهداشتی حماس در غزه گفتند که حملات هوایی اسرائیل به دو منطقه در این باریکه، ۱۸ کشته برجا گذاشت.

رسانه‌های اسرائیلی روز سه‌شنبه ۱۷ تیر گزارش دادند که این سربازان پیاده‌نظام در حال گشت‌زنی بودند که مقابل آن‌ها تله‌های انفجاری منفجر شد.

رسانه‌ها همچنین گفتند که شبه‌نظامیان به سمت نیروهای کمکی که برای تخلیه کشته‌ها و مجروحان اعزام شده بودند، آتش گشودند.

مرگ سربازان حدود دو هفته پس از آن اتفاق افتاد که اسرائیل یکی از مرگبارترین روزهای خود در ماه‌های اخیر در غزه را گزارش کرد، زمانی که هفت سرباز در حملهٔ یک مهاجم فلسطینی که بمبی را به خودروی زرهی آن‌ها چسبانده بود، کشته شدند.

در همین حال، مقام‌های بهداشتی در بیمارستان ناصر اعلام کردند که در یکی از حملات اسرائیل به خان یونس که چادرهای اسکان آوارگان را هدف قرار داد، چهار نفر کشته شدند. حملهٔ جداگانه‌ای در خان یونس، چهار نفر، از جمله یک مادر، پدر و دو کودکشان را کشت.

بر اساس بیانیه بیمارستان عودة در نُصَیرات، حملات اسرائیل به گروهی از افراد در مرکز غزه نیز ده کشته و ۷۲ زخمی بر جای گذاشت.

این خشونت‌ها در حالی رخ می‌دهد که اسرائیل و حماس در حال بررسی پیشنهاد آتش‌بس مورد حمایت آمریکا هستند تا درگیری ۲۱ ماهه در این منطقه را موقتاً متوقف کنند.

یک مقام آشنا به مذاکرات به خبرگزاری فرانسه گفت که گفت‌و‌گوهای روز دوشنبه بدون «پیشرفت قابل توجهی» پایان یافت.

قرار بود هیئت‌های حماس و اسرائیل بار دیگر گفت‌وگوها را از سر بگیرند، و استیو ویتکاف، فرستادهٔ ویژهٔ رئیس‌جمهور آمریکا در امور خاورمیانه، نیز به آن‌ها ملحق شود.

پیشنهاد آمریکا شامل یک آتش‌بس ۶۰ روزه بود که در این دوره، حماس ۱۰ گروگان زنده، که در حملهٔ اکتبر ۲۰۲۳ خود به اسرائیل به گروگان گرفته بود، و چند جسد را در ازای فلسطینی‌هایی که توسط اسرائیل بازداشت شده بودند، آزاد می‌کرد.

گروه افراطی حماس همچنین شروط خاصی برای خروج اسرائیل، تضمین‌هایی برای جلوگیری از از سرگیری درگیری در طول مذاکرات، و بازگشت سیستم توزیع کمک‌های انسانی رهبری شده توسط سازمان ملل را مطرح کرده بود.

حماس در فهرست سازمان‌های تروریستی ایالات متحده و اتحادیه اروپا قرار دارد.